Significante uitbreiding Kempen & Co Corporate Finance / ECM

Significante uitbreiding Kempen & Co Corporate Finance / ECM

Amsterdam, 14 december 2015 - Kempen & Co maakt bekend dat Corporate Finance / ECM wordt versterkt met Thomas ten Hoedt, Marie Rasmont en Frederik Gorter de Vries.

Thomas ten Hoedt (37) treed t per 1 januari toe tot het Equity Capital Markets (ECM) team als Executive Director. Thomas zal nauw samenwerken met Corporate Finance en Securities om het ECM platform verder uit te bouwen.

Thomas heeft zeer veel ervaring in Equity Capital Markets, zowel aan de aandelen- als aan productenkant. De afgelopen acht jaar werkte hij voor RBS als Director Corporate DCM in Londen. Daarvoor werkte hij voor ABN AMRO Rothschild in Amsterdam. Thomas heeft twee masters titels behaald aan de Tilburg University: Economics and International Business en Econometrics and Operational Research.

Marie Rasmont (29) versterkt per 1 januari als Vice President het Europees vastgoed team. De laatste vijf jaar heeft Marie in Parijs gewerkt als Director in het vastgoedteam van Unibail-Rodamco, waar zij zich richtte op Business Development & Innovation. In 2008 startte ze haar carriere als Consultant bij Mars & Co. Ze volgde met succes een Master in Management aan de HEC, School of Management in Parijs.

Vanaf 1 maart zal Frederik Gorter de Vries (32) als Vice President het Life Sciences & Healthcare team komen versterken. Frederik komt van ABN AMRO waar hij werkte als Associate Director Capital Structuring & Advisory. Daarvoor was hij onderdeel van het Life Sciences team en heeft hij meegewerkt aan verschillende M&A en ECM transacties. Hij behaalde zijn Master in Bio-Pharmaceutical Sciences aan de Universiteit van Leiden.

Joof Verhees, Member of the Managing Board Kempen & Co: "Deze drie nieuwe collega's bewijzen Kempen's commitment aan Corporate Finance en ECM. Het Corporate Finance team heeft een lange historie van succesvolle M&A en ECM transacties voor onze klanten weten te realiseren in de Europese markt. Wij zijn verheugd Thomas, Marie en Frederik te verwelkomen in ons team. Zij zullen een belangrijke rol gaan spelen in uitbouwen van de sterke positie die Kempen in de afgelopen jaren heeft opgebouwd"