Ernstig verkeersongeval in 's-Heer Abtskerke


Ernstig verkeersongeval in 's-Heer Abtskerke

Laatste update:
15-12-2015 | 12:38

's-Heer Abtskerke - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een fietser is de fietser ernstig gewond geraakt. De aanrijding vond op dinsdagochtend om 07.23 uur plaats op de Kloetingseweg in 's-Heer Abtskerke.

Net over de spoorwegovergang troffen agenten de auto en de aangereden fietser. De bestuurster van de auto, een 52-jarige vrouw uit Goes vertelde aan de agenten dat ze de fietsster (een 20-jarige inwoonster van 's-Heer Abtskerke) niet had gezien. Vermoedelijk is zij aan het eind van het
fietspad de weg overgestoken en op dat moment heeft de automobiliste haar vermoedelijk geraakt. Direct na de aanrijding heeft de automobiliste het overige verkeer laten stoppen en is 112 gebeld om de hulpdiensten te waarschuwen.



Ziekenhuis Rotterdam

De brandweer was snel ter plaatse en zorgde voor de verlichting, zodat alle hulpdiensten hun werk op een goede manier konden doen. Ook de ambulancedienst is opgeroepen en een traumahelikopter kwam ter plaatse. De traumahelikopter heeft het slachtoffer vervoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam.
Over het letsel is nog niets bekend.

De automobiliste is overgebracht naar het politiebureau om een verklaring af te leggen. Zij is niet aangehouden, maar wordt wel als verdachte gehoord. De familie van het slachtoffer is door de politie in kennis gesteld van het ongeval. Zij zijn onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis in
Rotterdam gebracht.