Website Ruimte voor Eerbeek online!


15 december 2015

De nieuwe website van Ruimte voor Eerbeek is sinds vandaag in de lucht. Deze sluit aan bij de nieuwe huisstijl met het nieuwe beeldmerk, dat vorige maand al werd gelanceerd.

Programma in ontwikkeling

De nieuwe huisstijl heeft een dynamische uitstraling, die past bij het programma in ontwikkeling. Met Ruimte voor Eerbeek werken we aan een vitaal Eerbeek, met een goede balans tussen een gezonde economie en een prettig woon- en leefklimaat. De acht doelen van het programma zie je terug in de
indeling van de website. Er zijn aparte 'blokken' over economie, wonen, het centrum, recreatie, onderwijs, duurzaamheid, natuur en de rol van papier in het dorp. Daarnaast houdt de website bezoekers op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Niet alleen met een overzicht van nieuwsberichten,
maar ook door actuele onderwerpen nader uit te lichten onder de noemer 'Nieuws uit Eerbeek'. En tweets met #ruimtevooreerbeek zijn direct te vinden op de homepage.

www.brummen.nl/ruimtevooreerbeek

Net als het programma Ruimte voor Eerbeek blijft ook de website voortdurend in ontwikkeling. Benieuwd? Kijk snel op www.brummen.nl/ruimtevooreerbeek.