Stomdronken man deelt klap uit


Stomdronken man deelt klap uit

Laatste update:
16-12-2015 | 09:50

Terneuzen - Dinsdagavond omstreeks 23.10 kwam er een melding binnen bij de meldkamer dat er twee dronken mannen in de buurt van het Arsenaalplein in Terneuzen liepen die zich erg agressief opstelden tegen voorbijgangers. Een van die voorbijgangers, een man van 60 jaar uit Terneuzen, zou zelfs,
zonder dat daar een aanleiding voor was, tegen zijn gezicht gestompt zijn. De Terneuzenaar deed aangifte van mishandeling.

Agenten zijn op zoek gegaan naar de mannen en troffen een man op het Arsenaalplein in Terneuzen die bijna niet meer op zijn benen kon staan, zo dronken was hij. De man was amper aanspreekbaar en wilde zich niet legitimeren. Door de agenten is hij aangehouden wegens openbare dronkenschap. Hij
is overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Tijdens de rit hier naartoe bespuugde hij de agenten en sloeg dreigende taal tegen hen uit.

Vandaag wordt de man verder gehoord over zijn betrokkenheid bij de mishandeling. Helaas is de tweede man die genoemd werd in de melding niet meer aangetroffen.