Fitaal op de kerstmarkt


* home
* nieuws

gp1216- Fitaal op de kerstmarktGezellig, Fitaal bewoog zich ook op de Kerstmarkt afgelopen zaterdagmiddag op het Kampje. U heeft Fitaal misschien gezien, in de witte jacks, en misschien iemand gesproken. En wellicht heeft u een flyer meegenomen.



Fitaal is er voor iedereen, die iedere zondagmorgen gezellig met elkaar wil (hard)lopen en wandelen. Leeftijd maakt niet uit. Outfit, schoeisel en loopvermogen ook niet.

Fitaal hanteert het harmonicamodel. Dat wil zeggen dat de wat snellere lopers onderweg omlopen en van achteren weer aansluiten. Op deze ontmoetingspunten worden onder leiding lichaamsoefeningen gedaan. Er is dan ook gelegenheid voor walkie-talkie. Lopen, wandelen en oefeningen worden in de
groene omgeving van Ouder-Amstel gedaan. Gasten, mensen van buiten Ouderkerk? Ook welkom. Fitaal is gericht op groene-lifestyle: dat wil zeggen bewegen hoort in het dagelijks leven, iedere week. Een keer overslaan prima. Fitaal gaat altijd door week-in, week-uit. Ook tijdens de feestweken.

Fitaal start iedere zondag om 10.00 uur vanaf Sporthal Bindelwijk.

Bij terugkomst rond 11.00 uur. wordt u, namens Fruitkistje Amsteldijk en Bakker Out, fris fruit aangeboden. Waarom? Omdat groene voeding in is. En gezond; ook voor u!

Deelnemerskaarten ter waarde van EUR 2,00 zijn verkrijgbaar bij Sandra's Bloemenboethiek en Rijwielhandel de Haan.