Aangepast inrichtingsplan middenterrein Watermuziek


16 december 2015 Aangepast inrichtingsplan middenterrein Watermuziek

Luchtfoto terrein

Het ontwerp inrichtingsplan voor het aangepaste middenterrein van Watermuziek (nabij het Spaarneziekenhuis Heemstede) is op een aantal punten aangepast. U kunt hierop tot en met 28 januari 2016 reageren. Nu het bestemmingsplan voor dit gebied onherroepelijk is en de ontwikkelaar VOF aan het
Spaarne het middengebied van Watermuziek op een andere manier wil inrichten, wordt ook het op 10 december 2013 vastgestelde inrichtingsplan voor de openbare ruimte voor Watermuziek aangepast.

De aanpassingen

* Het verminderen en anders plaatsen van de uitritten van het middengebied
* Het anders plaatsen van parkeervakken aan de zijde van het middengebied
* Het anders plaatsen van bomen aan de zijde van het middengebied
* Het aanleggen van een gedeelte groen met bomen aan de oostzijde van het middengebied

Deze aanpassing ligt conform de inspraakverordening Heemstede vanaf 17 december 2015 ter inzage voor 6 weken, dus tot en met 28 januari 2016. Het plan kunt u vinden bij Plannen en projecten Watermuziek en Spaarnelicht (Belle Rive). U kunt het plan ook inzien in de hal van het raadhuis.

U kunt tot en met 28 januari 2016 uw inspraakreactie op het aangepaste plan schriftelijk kenbaar maken aan het college van burgemeester en wethouders.

Neem voor meer informatie contact op met mevrouw L.C.Wijker van de afdeling Ruimtelijk Beleid via 023 5485783 of lwijker@heemstede.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------