Werkzaamheden Liedeweg


16/12/15 13:00

Werkzaamheden Liedeweg

Vanaf 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016 vinden er geen werkzaamheden plaats aan de Liedeweg. Vanaf maandag 4 januari 2016 worden de kabel- en leidingwerkzaamheden hervat. Een deel van de Liedeweg (circa 300 meter) vanaf kruispunt Oude Notweg tot aan Liedeweg 31/32 wordt afgesloten
tussen 7.00 - 16.00 uur voor doorgaand (gemotoriseerd) verkeer. De weg is wel toegankelijk voor fietsers en voetgangers . De werkzaamheden op dit gedeelte duren ongeveer 2 werkweken. De bereikbaarheid van de woningen wordt ook met borden aangegeven.

Aansluitend aan deze werkzaamheden gaat BAM haar asfaltwerkzaamheden uitvoeren op de Liedeweg. Over de asfaltwerkzaamheden zal nog nadere informatie worden verstrekt in het nieuwe jaar.

Het eventueel afsluiten van wegen voor doorgaand verkeer hangt in hoge mate af van het type werkzaamheden. Hierin wordt altijd gezocht naar een optimale modus tussen veiligheid van de werknemers/bewoners en de bereikbaarheid voor bewoners.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------