Menselijke resten aangetroffen


Menselijke resten aangetroffen

Laatste update:
16-12-2015 | 15:11

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Etten-Leur - In en rondom een sloot aan de Zevenbergseweg zijn menselijke resten aangetroffen. De lichaamsdelen worden onderzocht in het laboratorium van het Nederlands Forensisch instituut. De recherche stelt een nader onderzoek in.

Zaterdagmiddag 12 december 2015 zag een wandelaar een deel van een menselijk lichaam langs een sloot liggen. Agenten hebben het lichaamsdeel veilig gesteld. Ter plaatse was onlangs door een bedrijf in opdracht van de provincie gemaaid en gebaggerd. Verder onderzoek ter plaatse leverde geen
andere lichaamsdelen op.

menselijke resten

Groot onderzoek

Woensdagmorgen 16 december 2015 werd in opdracht van de politie ter plaatse een groots onderzoek ingesteld. Brandweerlieden uit Etten-Leur hebben de sloot droog gepompt. Hierna hebben deskundigen van het Nederlands Forensisch Instituut en medewerkers van de technische recherche gezocht. Zij
kregen daarbij assistentie van twee speurhondengeleiders en van medewerkers van de aannemer Ballast Nedam. Er werden enkele menselijke resten veilig gesteld. Het onderzoek was ter plaatse rond 12.00 uur afgerond.



Hierna werd nog verder gezocht op een andere locatie waar maaisel was verzameld. Hier was rond 15.00 uur nog niets ter zake dienende aangetroffen.