Regiotaxi Gelderland vraagt reizigers om hulp


afbeelding naamgeving regiotaxi

December is een hele drukke maand voor Regiotaxi Gelderland, de vervoerder voor mensen die niet met gewoon openbaar vervoer kunnen reizen. Het is voor vervoerders een enorme puzzel om alle ritten volgens afspraak uit te voeren. Daarom wordt het tot en met 31 december steeds lastiger om alle
ritten volgens de spelregels uit te voeren.



Regiotaxi Gelderland vraagt reizigers de ritten zo vroeg mogelijk te bestellen. Zeker als het gaat om ritten tijdens de kerstdagen. De vervoerders doen hun uiterste best om de ritten die voor 23 december zijn geboekt volgens afspraak uit te voeren. Ritten die u na 22 december bestelt, worden
uiteraard gereden, maar u loopt het risico dat deze rit is vertraagd of dat de vervoerder u vraagt om op een ander tijdstip te reizen.

Oudejaarsavond

Op oudejaarsavond vertrekt de laatste bus van Regiotaxi Gelderland om 19.59 uur. U kunt dus tot uiterlijk 19.00 uur een rit reserveren. Op Nieuwjaarsdag rijden de bussen gewoon weer vanaf 6.00 uur.

Vragen?

Kijk voor meer informatie op www.regiotaxigelderland.nl of bel tijdens kantooruren (026) 355 21 21. U kunt ook mailen naar: rtgklanten@gelderland.nl. Reserveren kan via 0900 0276 (lokaal tarief), van 6.00 tot 1.00 uur.