Dankbrief mevrouw Bandell - Gemeente Alkmaar (bericht)


16 DECEMBER 2015, ALKMAAR

Samenvatting

Voor alle blijken van belangstelling en medeleven na het overlijden van oud-burgemeester Bandell heeft mevrouw Bandell burgemeester Bruinooge de volgende brief geschreven:

Geachte heer Bruinooge,

Wij willen u hartelijk danken voor de vele blijken van belangstelling en medeleven die wij de afgelopen weken na het overlijden van mijn man van u en van vele inwoners van de gemeente Alkmaar mochten ontvangen.

De vele lovende en warme woorden die wij de afgelopen periode mochten ontvangen, geven ons steun en troost. Al deze reacties vormen tezamen een indrukwekkend boek aan herinneringen aan Ronald. Het is bijzonder te mogen ervaren hoe Ronald velen heeft geinspireerd en hoezeer hij werd gewaardeerd
als mens en vanwege zijn bestuursstijl, met name zijn gave om samen te werken en te verbinden. Hij heeft met veel plezier en inzet gewerkt als burgemeester van Alkmaar. Vandaag de dag heb ik nog steeds warme herinneringen aan onze periode in Alkmaar, de stad waar ooit de victorie begon.

Wij hadden graag iedereen persoonlijk willen bedanken, maar door de vele reacties is dit voor ons helaas niet mogelijk. Vandaar dat wij op deze wijze onze oprechte dank willen betuigen.

Met vriendelijke groet,

Namens de familie,
L.F. Bandell-Ladestein

0 0 0

Documenten

* Bedankbrief mevrouw Bandell.pdf

Contactpersonen

* Default avatar2

Perstelefoon:

(072) 548 95 55