Jacco Gardner opent winterseizoen Neushoorn

Persbericht

Jacco Gardner opent winterseizoen Neushoorn

Deze week komen liefhebbers van indiefolk aan hun trekken met optredens van Jacco Gardner en The Indien en kan er gedanst worden op de aantrekkelijke mix van Pfunk, soul, gogo en hiphop van Gotcha!.

Na de interessante Tegenlicht Meet Up in het Neushoorn Café staat het onderwerp vluchtelingen tijdens #KNOW, op woensdag 16 december, opnieuw op de agenda. Op deze middag komt een aantal inspirerende sprekers, op een interactieve wijze, vertellen over hun ervaringen met Nieuwe Nederlanders. #KNOW is een initiatief van Knowledge2018, een project binnen Stenden en NHL.

Na een overwinningstocht in een goed gevulde tent op Lowlands, doet The Indien een Nederlandse clubtour. Op donderdag 17 december wordt ook Neushoorn aangedaan. Dit jaar verscheen de EP ‘Cologne’; een droomdebuut vol heerlijke psychedelische indie, met ontzettend goede liedjes. Aansluitend een nieuwe editie van Club voor je Bek, de wekelijkse clubavond van Neushoorn in het café.

Na optredens bij Serious Records in Romein en op Welcome to the Village vereert Jacco Gardner Leeuwarden opnieuw met een bezoek. Met zijn hypnotiserende psychedelische indie sound opent Gardner op vrijdag 18 december officieel het winterseizoen in Neushoorn. Jacco is in topvorm en zijn succesvolle plaat Hypnophobia! is hier het bewijs van.

De funkhelden van Gotcha! zijn terug van weggeweest. Back to the Moon is de eerste nieuwe cd, sinds halverwege de jaren negentig, van deze roemruchte Haarlemmers. Met hun verslavende mengsel van Pfunk, soul, gogo en hiphop verzorgen ze, eveneens op vrijdag 18 december, een swingend optreden in Neushoorn. Let Me Love You brengt op zaterdag 19 december de beste dancehits van nu en toen naar Neushoorn. Dit uit de hand gelopen schoolfeest beleeft haar eerste editie in het noorden en de acteurs Manuel Broekman en Geza Weisz staan achter de dj booth. Toegang vanaf 16 jaar.

Kijk voor meer informatie op www.neushoorn.nl

Einde persbericht

http://www.neushoorn.nl/event/54894/know-vluchteling-of-nieuwe-nederlander http://www.neushoorn.nl/event/40110/the-indien

http://www.neushoorn.nl/event/52780/club-voor-je-bek

http://www.neushoorn.nl/event/39132/jacco-gardner

http://www.neushoorn.nl/event/40111/gotcha

http://www.neushoorn.nl/event/40113/letmeloveyou