Innige samenwerking Op Pad en SNP Reismagazine

Innige samenwerking Op Pad en SNP Reismagazine

ANWB is eigenaar van SNP reizen en van Op Pad magazine. De samenwerking tussen de touroperator van actieve en avontuurlijke reizen en het consumentenblad Op Pad wordt nog inniger. De vormgeving is aangepast en beide bladen verschijnen 6 maal per jaar. De content voor het SNP blad wordt nu verzorgd door de redactie van Op Pad.

Op donderdag 17 december verschijnen het nieuw vormgegeven SNP Reismagazine en Op Pad magazine. De nieuwe frisse look is het gevolg van de intensievere samen- werking tussen SNP Natuurreizen (grootste reisorganisatie voor avontuurlijke reizen) en Op Pad (grootste outdoorplatform van Nederland). Beide magazines verschijnen vanaf 2016 zes keer per jaar. Een nieuw en fris begin voor deze magazines op het gebied van outdoor en reizen.

SNP Natuurreizen en Op Pad zijn beide onderdeel van ANWB. SNP is de grootste touroperator voor actieve vakanties; Op Pad is het grootste onafhankelijke outdoorplatform in Nederland. Samen richten zij zich op natuur, outdoor en reizen. Vanaf december 2015 verzorgt de redactie van Op Pad ook het SNP Reismagazine.