Studenten.net geeft 50 condooms weg bij afsluiten zorgverzekering

woensdag 16 december 2015 08:00

Dit is een origineel bericht van Studentennet B.V.

Studenten onbezorgd van hun studententijd laten genieten: dat is de belangrijkste doelstelling van Studenten.net. In die lijn ligt ook de actie die de website in december lanceert: bij elke zorgverzekering die je via Studenten.net en Pricewise afsluit, krijg je 50 gratis condooms.

"Seks op onze kosten, zo zou je het kunnen zien", zegt hoofdredacteur Linda Passies. "Er zijn bekende zorgverzekeringen waar je gratis condooms kunt bestellen of die ze vergoeden, maar wij willen dit mogelijk maken bij elke zorgverzekering. Tot je 21e krijg je immers ook de kosten voor de pil vergoed uit het basispakket."

Vijftig keer gratis seksen

Wat is een grotere domper dan wanneer op het moment supreme blijkt dat je geen condooms meer hebt? "Door de actie kunnen 'onze' studenten vijftig keer gratis seksen en is de kans klein dat je condooms op zijn." Een groot voordeel is natuurlijk dat je er niet eens de deur voor uit hoeft. En niet onbelangrijk: de condooms worden discreet verstuurd.

OVER STUDENTEN.NET

Studenten.net is de website voor (aankomende) studenten. Hbo'ers en wo'ers vinden er een mix van entertainment, nieuws en informatie die ze verder helpen in elke keuze die ze tijdens hun studentenleven moeten maken. Kijk hier voor de hele actie en actievoorwaarden: http://www.studenten.net/condooms

*

*

*

*