Zesstedenweg verboden voor landbouwvoertuigen


17 december 2015 - Nieuwsartikel

De Zesstedenweg is nu verboden voor landbouwvoertuigen. Dit om de verkeersveiligheid van de bewoners, fietsers en voetgangers op de Zesstedenweg te waarborgen en te verbeteren.

Landbouwverkeer rijdt tussen de Venneweg en de rotonde bij Grosthuizen over de vernieuwde N247. Deze maatregel is ingevoerd door het Hoogheemraadschap Holland NoorderKwartier en de provincie Noord-Holland. Op bijgevoegde kaart staat de juiste route afgebeeld.

* Route landbouwverkeer (pdf - 193,58 kb)

Het eerste deel van de N23 Westfrisiaweg is een feit. Vanaf nu rijdt het verkeer via de nieuwe toe- en afrit A7 Avenhorn. Ondanks borden langs de kant van de weg is een nieuwe verkeerssituatie voor veel weggebruikers altijd even wennen.

Meer informatie?
Vragen over de N23 Westfrisiaweg? Neemt u dan contact op met het servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland op telefoonnummer: 0800-0200600, of via e-mail op: infobu@noord-holland.nl. Ook kunt zich aanmelden voor het ontvangen van voortgangsberichten over de werkzaamheden.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel