NetDialog introduceert monitoring voor hybride netwerken


UTRECHT, 20151217 -- NetDialog, toonaangevend in netwerk- en applicatiezichtbaarheid, heeft de nieuwste versie op de markt gebracht van haar Networked Application Visibility Software-as-a-Service, NetX 4.3. De update bestaat uit nieuwe functies, uitbreidingen en verbeteringen.

Met meer dan tien jaar ervaring heeft NetDialog alle kennis en producten in huis om bedrijfskritische applicaties efficiënt te laten draaien in IT-infrastructuren.

Hybride netwerken
De meeste organisaties en service providers kiezen tegenwoordig voor een hybride WAN als netwerkarchitectuur. Door gebruik te maken van meerdere verbindingen per locatie kunnen bedrijven hun netwerkapplicaties optimaal inzetten. Inzicht in het gebruik en de prestaties van de verschillende verbindingen is daarom een vereiste.

NetX 4.3
NetX 4.3 biedt bedrijven per locatie inzicht in alle verbindingen. Daarbij profiteren gebruikers nog steeds van de intuïtieve en interactieve schermweergaven die ze van NetX gewend zijn. Hiermee kunnen ze hun hybride WAN’s optimaliseren voor hun bedrijfskritische applicaties.

Nu NetDialog hybride netwerken ondersteunt, wordt ook meteen de stap gezet naar ondersteuning van de volgende generatie in wide area network performance management, SD-WAN.

Ook nieuw in NetX
  • NOC mode: NetX ondersteunt nu relatieve tijdsperiodes in combinatie met automatisch weergave vernieuwen
  • Routerbeschikbaarheid: het lezen van verkeersvolume-statistieken wordt nu ook gebruikt als een synthetische transactie en geeft direct inzicht in netwerklatentie en routerbeschikbaarheid
  • VoIP inzicht: IP-SLA ondersteuning is uitgebreid en biedt nu ook inzicht in VoIP-beschikbaarheid en –prestaties