Het Wereldrecord Happy Zingen

Het Wereldrecord Happy Zingen

Het 100-jarige koor Thalia uit Amsterdam komt naar onze RTV NH & AT5 studio's met 20 koorlieden. Zij gaan de uitdaging aan en starten vrijdag 18 december 2015 om 14:00 uur met het nonstop zingen van de megahit 'Happy' van Pharrell Williams. Hoe lang kan je het nummer Happy zingen? Wanneer klinkt het vals? Wat wordt het wereldrecord? Luister vrijdag naar RTV NH, kom gezellig langs naar de studio's of volg de recordpoging online via de webcam op rtvnh.nl.

Vrijdag 18 december 2015 om 14:00 uur gaat RTV NH een wereldrecord hosten ter gelegenheid van de feestelijke afsluiting van onze succesvolle actie Samen voor de Voedselbank. Op dat moment wordt ook de eindstand van de Voedselbank actie bekendgemaakt.

Spelregels Werelrecord Happy Zingen

Het koor bestaat uit maximaal 20 man. De tijd wordt gestart vanaf de start van de backingtrack met de instrumentale versie van Happy. Het koor zingt non-stop 'Happy.' Er is geen pauze. Een vakjury houdt de (muzikale) kwaliteit van het zingen in de gaten.

Wie op vals zingen en/of verkeerde tekst wordt betrapt, wordt afgetikt door de jury en moet meteen stoppen met zingen. Wie langer dan 30 seconden niet mee zingt, wordt afgetikt door de jury en moet stoppen met zingen. De tijd wordt stop gezet wanneer de voorlaatste zanger/zangeres over blijft.

Afgetikt door de jury en/of vrijwillig is gestopt. Elke zanger/zangeres mag op elk gewild moment stoppen met zingen. Terug instappen om verder mee te zingen is echter verboden.