DOCDATA N.V. rond transactie met Ingram Micro af

DOCDATA N.V. (Waalwijk) maakt bekend dat de afgelopen woensdag 16 december 2015 door de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders van DOCDATA N.V. goedgekeurde transactie met Ingram Micro inzake de overname van alle aandelen in het geplaatste kapitaal van de beide vennootschappen

DOCdata Nederland B.V. en DOCdata International B.V. hedenochtend is afgerond. De aandelen van deze beide vennootschappen zijn door DOCDATA N.V. geleverd aan Ingram Micro Regent B.V., nadat aan alle overeengekomen voorwaarden, waaronder betaling van de koopsom, was voldaan.

Het beursgenoteerde DOCDATA N.V. bestaat op dit moment alleen nog uit de "line of business":

IAI (www.iai-industrial-systems.com) is een hightech systeembouwer gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van systemen voor het zeer nauwkeurig en met hoge snelheid bewerken van verschillende soorten producten en materialen. Klanten bevinden zich wereldwijd in de volgende sectoren: het beveiligen en personaliseren van waardedocumenten, het bewerken van zonnecellen en -modules en het bewerken van andere materialen en producten.

Waalwijk, Nederland, 18 december 2015