Onderzoek naar steekincident Utrecht


Onderzoek naar steekincident Utrecht

Laatste update:
19-12-2015 | 11:52

Utrecht - Vrijdag 18 december rond 20.00 uur werd op de Koningsweg een 36-jarige man uit Utrecht neergestoken. De recherche zoekt getuigen.

Vrijdagavond rond 20.00 uur reed een man samen met twee collega's op de fiets over de Koningsweg. Achter hen reed een scooter met daarop twee personen die de fietsers wilde passeren. Mogelijk ging dit niet snel genoeg en er ontstond een ruzie, waarbij een van de fietsers werd neergestoken. Na
het incident gingen de twee verdachten ervandoor richting de Tamboersdijk. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Signalement

De verdachten reden op een zo goed als nieuwe zwarte Vespa scooter met windscherm en een blauw kenteken.

De bestuurder was een blanke man van ongeveer 18 jaar oud met een normaal postuur, bolle wangen en hij sprak met een Utrechts accent. Hij droeg een donkere gewatteerde jas en een zwarte helm.

De bijrijder was ook een blanke jongen met een Utrechts accent van ongeveer 16 jaar oud met een normaal postuur, bruin kort haar en bolle wangen. Hij droeg een zwarte gewatteerde jas met capuchon en grote zakken en een zwarte helm. Daarnaast had hij had hij een zwarte bril op, die
vermoedelijke tijdens het incident beschadigd is geraakt.

Iets gezien?

Bent u getuige geweest van het steekincident aan de Koningsweg? Heeft u andere informatie die kan helpen bij het onderzoek of weet u wie de verdachten zijn? Belt u dan met de recherche in Utrecht via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.