Kerstboomverbranding 2016


21 december 2015 Kerstboomverbranding 2016

Kerstboomverbranding

Woensdag 6 januari 2016 worden vanaf ongeveer 19.00 uur de ingeleverde kerstbomen in Heemstede verbrand op het trapveldje aan de Vrijheidsdreef. Voor iedere ingeleverde kerstboom ontvangt u een lootje voor de loterij en EUR 0,20.

Inleveren boom

Op woensdag 6 januari tussen 14.00 en 16.00 uur kunnen bomen worden ingeleverd op de volgende plaatsen:

* Hoek Zandvoortselaan/Zandvoorter Allee
* Glipperdreef nabij winkelcentrum
* Jan Miense Molenaerplein
* Kohnstammlaan parkeerterrein
* Amstellaan (op parkeerplaats)
* Raadhuisplein, voor het raadhuis (tot 18.30 uur)

Meer dan 80 bomen?

Heeft u meer dan 80 bomen ingezameld dan kunnen de bomen thuis worden opgehaald door Meerlanden. U kunt hiervoor op woensdag 6 januari tussen 09.00 uur en 12.00 uur telefonisch contact opnemen met Jos Pool (06 22465843). De bomen moeten dan wel op de openbare weg worden aangeboden.

Kerstbomen kunnen lopend of op de fiets nog tot een half uur voor de verbranding worden ingeleverd op het trapveldje aan de Vrijheidsdreef.

Programma

De trekking van de loterij is om 18.30 uur en wordt verricht door wethouder Remco Ates. Gewonnen prijzen worden direct uitgereikt. Rond 19.00 uur begint de verbranding van de ingezamelde kerstbomen. Harmonie St. Michael zal het geheel muzikaal opluisteren. De vrienden van de kinderboerderij
Heemstede schenken (gratis) warme chocolademelk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------