Nieuw onderzoek via inwonerspanel - Gemeente Zutphen


In de zomer van 2015 ging het inwonerspanel 'Zutphen spreekt' van start. Wij hechten namelijk veel waarde aan uw mening en ideeen. Via 'Zutphen spreekt' bieden wij nu een onderzoek aan over Sport en Bewegen.

Wij willen graag een goed beeld van opvattingen en wensen van inwoners over Sport en Bewegen. De antwoorden gebruiken we onder andere voor een nog op te stellen Agenda Sport & Bewegen.

Het inwonerspanel

De leden van het inwonerspanel krijgen 3 a 4 keer per jaar via de e-mail of per post een uitnodiging om een vragenlijst in te vullen. Het invullen neemt ongeveer 10 minuten in beslag. De onderzoeken gaan over diverse onderwerpen die spelen binnen de gemeente. Zo helpen de leden ons om keuzes
te maken voor Zutphen.

Aanmelden

Er zijn inmiddels 1300 leden. Helpt u ons dit aantal te verhogen? Iedereen vanaf 16 jaar die in de gemeente Zutphen woont, werkt en/of onderneemt kan deelnemen aan het inwonerspanel. Inschrijven kan via www.zutphenspreekt.nl. Enkele dagen na aanmelding kunt u de vragenlijst over Sport en
Bewegen invullen. Wilt u een vragenlijst op papier, dan kan dat ook. U kunt deze aanvragen via telefoonnummer 0575 - 76 02 27. Dit is het telefoonnummer van Onderzoeks- en adviesbureau Moventem uit Zutphen. Dit bureau beheert het panel voor ons.