Wijziging huisvuilroutes ivm de feestdagen


16/12

Wijziging huisvuilroutes ivm de feestdagen

Op vrijdag 25 december, Eerste Kerstdag, wordt er geen huisvuil opgehaald. Deze vrijdagroute wordt gereden op zaterdag 19 december.

In verband met Nieuwjaarsdag wordt er geen huisvuil opgehaald. Deze vrijdagroute wordt gereden op zaterdag 2 januari (PMD).

De ophaaldienst begint 's morgens al om 6.00 uur met het ophalen van het huisvuil en de route zal anders zijn dan normaal.

Sluiting afvalbrengpunt

Het afvalbrengpunt is op donderdag 24 december en donderdag 31 december geopend tot 12.30 uur. Zaterdag 2 januari is het afvalbrengpunt geopend van 10.00 tot 14.00 uur.

Afvalkalender 2016

De afvalinzameling wordt per 1 januari overgedragen van de firma Ter Horst naar de firma Van Gansewinkel (ROVA). Dit houdt in dat de routes per 1 januari zijn veranderd. U vindt alle inzameldagen op www.rova.nl/afvalkalender Ook is de gratis ROVA-app beschikbaar voor uw smartphone. Hiermee
kunt u op elk gewenst moment uw persoonlijke afvalkalender en andere informatie raadplegen. Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met het ROVA Klantcontactcentrum, telefoonnummer (038) 427 37 77 of via e-mail klantenservice@rova.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------