NPB-afdeling Limburg kiest hoofdbestuurder | Nederlandse Politiebond..


di, 22-12-2015 - 11:44

Ben jij een NPB-lid binnen de eenheid Limburg? Dan kun je tot en met maandag 4 januari 2016 rechtstreeks (mee)bepalen wie jouw afdeling gaat vertegenwoordigen in het hoofdbestuur van de bond. Door het insturen van een digitaal formulier kun je je stem uitbrengen op een van de twee kandidaten.
KLIK HIER voor toegang tot het stemformulier.

[IMG]



In 2014 heeft het NPB-congres in Amsterdam besloten elke afdeling van de bond het recht te geven op een eigen vertegenwoordiger in het hoofdbestuur. Sindsdien bestaat het HB in principe uit drie (professionele) dagelijkse bestuurders en dertien onbezoldigde bestuurders (vrijwilligers).

Rechtstreekse verkiezingen

Ook is toen besloten dat de leden van een afdeling de mogelijkheid krijgen hun afgevaardigde rechtstreeks te kiezen. Eind 2014 werd de eerste op die manier gekozen HB'er uit Limburg bekend en dat was Diana Schurgers. Door haar tussentijdse aftreden om persoonlijke redenen is het nu eerder dan
verwacht weer tijd om u naar de stembus te roepen.

Twee kandidaten

Voor de vacante HB-functie hebben zich twee kandidaten uit de eenheid Limburg gemeld: Frans Coumans en Boy de Waal.

* Klik hier voor een profielschets van Frans Coumans
* Klik hier voor een profielschets van Boy de Waal

Bondsnummer vereist

LET OP: uw stem telt alleen mee als u ook uw bondsnummer invult. Heeft u dat niet bij de hand, dan kunt u het aanvragen bij de afdeling Ledenadministratie (LA) door HIER te klikken.

KLIK HIER voor toegang tot het digitale stembiljet. De stembus is geopend tot dinsdag 5 januari 2016.