Uitnodiging college: Kom 31 december naar het Looiersplein!


Het college van B&W nodigt u van harte uit om op donderdag 31 december 2015 tussen 14.30 en 16.00 uur naar het Looiersplein te komen. De collegeleden zullen daar op Oudejaarsdag aan de inwoners van Dongen hun gelukswensen voor 2016 overbrengen. Dit doen zij op feestelijke wijze: met
oliebollen, koffie, thee, gluehwein en warme chocolademelk. Ook is er muziek van Blazers Compagnie Dongen. Rond 15.00 uur zal burgemeester Marina Starmans-Gelijns een korte toespraak houden. U bent van harte welkom!

Kerstwens college

Geen nieuwjaarsreceptie

Onlangs heeft het college van B&W het besluit genomen om voor het nieuwe jaar af te wijken van de traditie om in de eerste week van januari in het gemeentehuis een nieuwjaarsreceptie te houden. Deze nieuwjaarsbijeenkomst in het gemeentehuis blijkt voor veel inwoners een te hoge drempel te
zijn. Het college heeft daarom besloten om naar de inwoners toe te gaan en daarmee een breder publiek te bereiken en reeds voor de jaarwisseling (op Oudejaarsdag) de inwoners een voorspoedig nieuwjaar te wensen.

Vrijwilligersprijs

Met het vervallen van de Nieuwjaarsreceptie wordt tevens op een andere manier invulling gegeven aan de Vrijwilligersprijs. In 2016 wordt deze prijs niet meer in het gemeentehuis uitgereikt, maar op het moment en de locatie die passen bij de vrijwilliger.