Nyrstar Bijzondere en Buitengewone Algemene Aandeelhoudersvergaderingen te houden op 23 december 2015

20 november 2015

Nyrstar NV (de "Vennootschap") kondigt vandaag aan dat de houders van effecten uitgegeven door de Vennootschap worden uitgenodigd om een bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering van de Vennootschap bij te wonen. Nadat de agenda van de bijzondere algemene aandeelhoudersvergadering zal zijn behandeld, zal de vergadering kort worden onderbroken om vervolgens te worden voortgezet als een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering voor een notaris.

De bijzondere en buitengewone algemene aaandeelhoudersvergaderingen zullen plaatsvinden op woensdag 23 december 2015 om 10.30 uur, te Diamant Building, A. Reyerslaan 80, 1030 Brussel, Belgie of op een andere plaats die aldaar op dat moment zal worden bekendgemaakt.

Verdere informatie over de agenda van de bijzondere en buitengewone algemene aandeelhoudersvergaderingen, met inbegrip van de oproeping tot de vergaderingen en een toelichting door de raad van bestuur in verband met de punten op de agenda van de vergaderingen, is beschikbaar op de website van de Vennootschap (http://www.nyrstar.com/investors/du/shareholderinformation/Pages/Shareholder-Meetings.aspx).

- einde -

Over Nyrstar

Nyrstar is een geintegreerd mijnbouw- en metaalonderneming met leidersposities in de zink- en loodmarkt, en groeiende posities voor andere basis- en edele metalen; essentiele grondstoffen die de snelle verstedelijking en industrialisering van onze veranderende wereld voeden. Nyrstar heeft mijnbouw-, smelt- en andere activiteiten in Europa, het Amerikaanse continent, China en Australie en stelt meer dan 5.500 mensen te werk. Nyrstar werd opgericht in Belgie en heeft haar hoofdzetel in Zwitserland. Nyrstar staat op Euronext Brussels genoteerd onder het symbool NYR. Meer informatie vindt u op de website van Nyrstar: www.nyrstar.com