NL Digitaal: wat iedereen moet weten over ICT en Internet


24 dec 2015

Fontaine Uitgevers, Science Center Nemo en Lijn43 beginnen binnenkort met de productie van NL Digitaal. NL Digitaal is een gellustreerde uitgave voor een breed publiek waarin men wegwijs wordt gemaakt in de digitale wereld. Nederland ICT steunt dit initiatief en heeft plaatsgenomen in de
adviescommissie. Bedrijven en andere belanghebbenden krijgen de mogelijkheid om bij te dragen als sponsor of partner en zo het bedrijf te profileren.

Basiskennis over ICT en Internet is onmisbaar in de huidige digitale economie. We zijn dan ook enthousiast over dit initiatief om dit onderwerp voor een groot publiek toegankelijk te maken.

NL Digitaal bestaat uit een fysiek boek, een digitale uitgave en een online platform op Kennislink.nl. De teksten worden geschreven door Herbert Blankesteijn, bekend van BNR Nieuwsradio en NRC Handelsblad. Eind 2016 wordt het boek gepresenteerd aan de landelijke media.

In de adviescommissie hebben, naast Nederland ICT, onder andere plaatsgenomen: SIDN, CIO Platform Nederland, NLkabel, DINL, de Rijksoverheid en enkele universiteiten.

Wil je meer informatie over deze uitgave en de mogelijkheden voor sponsoring/partnerschap, dan kun je contact opnemen met Henk Leenaers van Lijn43 via e-mail.