Nieuwjaarsfeest van NIX voor Wageningse jongeren met gratis busvervoer


FrisValley organiseert op 1 januari 2016 een alcoholvrij nieuwjaarsfeest voor jongeren van 15-17 jaar uit de regio. Deze jongeren worden vaak, vanwege de alcoholregels, in andere horecagelegenheden geweerd.

Het feest vindt plaats in De Veluwehal in Barneveld. Jongeren uit Wageningen kunnen gebruik maken van gratis busvervoer.



Programma

Het nieuwjaarsfeest in de Veluwehal in Barneveld vindt plaats op 1 januari 2016 van 01.00 tot 05.00 uur. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar bij De Veluwehal (via tel. 0342-417623 of info@partycentrumveluwehal.nl) en kosten EUR 10,- (incl. twee consumpties). Aan de deur kosten de tickets EUR
15,-.



Tijdens het nieuwjaarsfeest zijn er optredens van Randell en Franky B:

- Randell - die in het dagelijks leven luistert naar de naam Sebastiaan Flohr - is een lokale dj die al jaren op feesten en partijen draait. Hij past zijn stijl aan het publiek aan en geldt als een van de meets gelouterde DJ's van Barneveld.

- DJ Franky B is bekend van het Cooldown cafe in Amsterdam als dj, maar sinds enkele jaren is hij vooral een van de gezichten van de groep `Cooldown'. Afgelopen jaren is Frank veel te zien geweest in het land, waar hij naast het vele draaien optrad met zijn eigen groep die hits heeft
gehad met Hey Baby ..uh ..ah.., Met z'n allen, Chihuahua, "The lion sleeps tonight" (samen met Gerard Joling) en Winterwonderland!



Opstapplaats

Jongeren uit Wageningen kunnen gebruik maken van gratis busvervoer naar Barneveld. Vertrek uit Wageningen om 00.30 uur vanaf het busstation aan de Stadsbrink.



Reageer op dit artikel Laatst gewijzigd: 24 december 2015