Met korting naar Madurodam Winterweken


24 december 2015

Met korting naar Madurodam Winterweken

Kom naar het Magisch verlichte Madurodam tijdens de winter! Van 19 december t/m 3 januari zijn er dagelijks allerlei winterse activiteiten in Madurodam.

Winterbeeld Madurodam 1

Royal FloraHolland is sinds drie jaar in miniatuur vertegenwoordigd in Madurodam. Medewerkers, leden en klanten van Royal FloraHolland kunnen met korting dit gezellige familiepark bezoeken.

Het park is 365 dagen per jaar open en in de kerstperiode is het extra gezellig. Er zijn natuurlijk kerstbomen en er is een Kerstman! De Kerstman leest prachtige verhalen voor bij het haardvuur. Voor de kinderen is er ook van alles te doen. Bijvoorbeeld op de foto met de Kerstman. Of een eigen
lampion versieren in de knutselhoek. Zich laten schminken als een prinsesje of een stoere kerstboom op de arm laten maken. En nog veel meer!

Als de duizenden lichtjes aan gaan, ervaar je echt 'de magie van Madurodam'. Je ziet Madurodam als nooit tevoren. Kom kijken en beleef het zelf. Van de Domtoren in Utrecht tot de treintjes bij het station in Valkenburg, alles is verlicht.

* Informatie en openingstijden Madurodam
* Download de kortingsbon