Bisnez Management BV winnaar 2015 in Management Adviesbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

ROTTERDAM, 20151224 -- Bisnez Management BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Management Adviesbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Bisnez Management geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van managementadvies en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Bisnez Management is er voor de opdrachtgever. De overtuiging dat de belangen van opdrachtgevers oprecht moeten worden gediend, is diep geworteld in het bedrijf.  Focus van het bedrijf is opdrachtgevers te ontzorgen door samen met hen te komen tot een betrouwbare aanpak en praktische oplossingen. Dit doen zij door het leveren van management- en adviesdiensten op het terrein van complexe organisatievraagstukken en verandertrajecten. Hierbij staat de absolute onafhankelijkheid en het centraal stellen van opdrachtgever en medewerker voorop.  Bisnez Management werkt graag voor de mens achter de opdrachtgever en investeert in een langdurige relatie.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Bisnez Management BV een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Bisnez Management BV, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar opdrachtgevers.’

Opdrachtgever laten schitteren

De jury prijst met name haar gerichtheid op klanttevredenheid. Bisnez wil de opdrachtgever laten schitteren. Dat begint met een juiste vraagformulering en met een goed plan van aanpak. Tevens met de analyse waar in het projectverloop obstakels te verwachten zijn en hoe daarmee omgegaan kan en moet worden. Het doel en de ambities van de opdrachtgever zijn leidend. De zorgvuldigheid in de projectopbouw en uitvoering geven de opdrachtgever altijd zicht op de status en op hetgeen te verwachten is tijdens de uitvoering. ‘Een gedegen aanpak die de belangen van de opdrachtgever voorop stelt. Bisnez ontzorgt en komt samen met de opdrachtgever tot pragmatische oplossingen. Bijzonder is zeker ook dat Bisnez het aandurft op basis van no cure no pay te werken. Regelmatig komt dit voor, tot nu toe vrijwel altijd tot tevredenheid van alle partijen’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

Bisnez ziet haar structuur en interne samenwerking zeker als onderscheidend. ‘Het is een hechte club met ambitieuze en gemotiveerde mensen, een team dat de missie en filosofie van de onderneming uitstraalt. De onderneming zit in het DNA van de mensen en omgekeerd. Iedereen merkt dat. Geen ‘old school’ junioren- en seniorenverhaal, maar samen optimaal presteren voor de opdrachtgever. Plezier in het werk, optimale omstandigheden en met kennis van zaken, dat levert voor iedereen de hoogste tevredenheid’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: http://www.bisnez.com/nl/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.