Terugblik op de meest spraakmakende gebeurtenissen in 2015

DEFINING MOMENTS 2015

Terugblik op de meest spraakmakende gebeurtenissen in 2015

Het jaar 2015 was opnieuw een jaar van terreur met o.a. ISIS dat zijn werkterrein verlegde naar landen buiten Irak en Syrië met aanslagen in Libanon, Egypte en Frankrijk. Het was het jaar waarin de vluchtelingenstroom uit Syrië naar Europa ongekende proporties aannam; maar ook het jaar waarin het huwelijk tussen personen van hetzelfde geslacht in de VS zegevierde en de campagne voor de presidentsverkiezingen in 2016 in dat land van start ging.

CNN bevond zich in de frontlinies van Parijs, Athene, Havana en op iedere andere plek in de wereld waar zich grote gebeurtenissen voltrokken.

‘Defining Moments’ kijkt terug op de meest opzienbarende en spraakmakende momenten van het afgelopen jaar. CNN presentatoren en correspondenten Michael Holmes, Isha Sesay, Robyn Curnow, Paula Newton en Samuel Burke kiezen hun eigen ‘Defining Moments’ en bespreken de gebeurtenissen die hen raakten en 2015 tot een onuitwisbaar jaar maakten.

Defining Moments duurt een uur en wordt uitgezonden op:

Vrijdag 25 december om 09.00 uur

Donderdag 31 december om 17.00 uur en middernacht

Vrijdag 1 januari om 08.00 uur 15.00 uur en 20.00 uur

CNN International

CNN’s aanbod van nieuws en informatie diensten is beschikbaar in vijf verschillende talen op alle belangrijke TV, internet en mobiele platforms met een bereik van meer dan 392 miljoen huishoudens over de gehele wereld. CNN International is de nummer 1 internationale TV nieuws zender volgens alle vooraanstaande media-onderzoeken in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, de Asia Pacific regio en Latijns Amerika. De afgelopen jaren won CNN verschillende prestigieuze prijzen voor haar journalistieke werk, waaronder onlangs de Asian Television Award Cable & Satellite Network en werd twee maal uitgeroepen tot Royal Television Society News Channel of the Year. Het CNN digitale netwerk is een topnetwerk voor online nieuws, mobiel nieuws en sociale media. CNN heeft 41 redactiekantoren en meer dan 1.100 affiliates wereldwijd via CNN Newsource. CNN International is onderdeel van Turner Broadcasting System, Inc., een Time Warner company.