Xander de Buisonje maakt nummer met Missie MAX Stars

Xander de Buisonje maakt nummer met Missie MAX Stars

Opbrengst "Ik hou je vast" volledig naar Serious Request

Hilversum, 15 december 2015 - Vanaf vandaag is 'Ik hou je vast' van Xander de Buisonje en de Missie MAX Stars te downloaden via iTunes. Het koor Missie MAX Stars bestaat uit 32 kinderen van uitgezonden Nederlandse militairen. De opbrengst van het speciale nummer gaat volledig naar Serious Request. Het Glazen Huis besteedt dit jaar aandacht aan de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden.

Xander maakte een remake op een van zijn bekendste hits 'Hou me vast'. De kinderen gaven zichzelf op en doken met Xander de studio in. De tekst gaat over het gemis van hun ouders en naar iedereen die weg is om voor een betere wereld te zorgen.

Missie MAX wordt al jaren georganiseerd door het Ministerie van Defensie en Omroep MAX. Op deze speciale dag zetten zij het thuisfront van uitgezonden militairen in het zonnetje, onder meer met optredens van bekende artiesten. De speciale versie 'Ik hou je vast' werd voor het eerst live gebracht op de afgelopen editie van het evenement.

Het nummer is te downloaden via iTunes. De volledige opbrengst zal naar Serious Request en Het Rode Kruis gaan. Op 25 december zendt MAX om 12.10 uur op NPO 1 een speciale editie van Missie MAX uit waarin dit optreden te zien is.

Missie MAX 25 december 2015 en HH op 2 januari 2016 Om 12.10 en 17.05 uur op NPO 1 Download Ik hou je vast: itunes.apple.com/nl/album/ik-hou-je-vast-single/id1066804391