Jongen mishandeld in Bergen op Zoom


Jongen mishandeld in Bergen op Zoom

Laatste update:
28-12-2015 | 10:20

Bergen op Zoom - Op zondagmiddag rond 16.30 uur komen van verschillende getuigen meldingen bij de politie binnen dat er een jongen mishandeld is in de Korte Parkstraat in Bergen op Zoom.

Het slachtoffer wordt opgevangen door een getuige en een ander gaat achter de vermoedelijke daders van de mishandeling aan. Hij krijgt ze niet te pakken maar komt wel met wat summiere signalementen. De politie wordt gebeld en komt ter plaatse.



Naar het ziekenhuis

De agenten treffen een jongen van 17 uit Bergen op Zoom aan. Hij komt erg verward over. Ze proberen een verklaring van hem op te nemen, maar hij kan zich niet veel herinneren. In eerste instantie wil hij ook geen aangifte doen. Door ambulancemedewerkers wordt de jongen overgebracht naar het
ziekenhuis, omdat zijn verwarde toestand verband kan houden met de klappen en trappen die hij mogelijk heeft gekregen. Als agenten later op de dag naar het ziekenhuis gaan blijkt dat de jongeman alweer naar huis is en daar van zijn verwondingen mag herstellen. Van de getuigen wordt dan ook een
verklaring opgenomen. Hun verklaringen worden onderzocht en ook van het slachtoffer wordt nu een aangifte opgenomen. Vanzelfsprekend doet de politie onderzoek naar de toedracht van deze mishandeling en naar wie de mishandeling heeft gepleegd.