Viern, vergetn en verdan goan!


maandag 28 december 2015 | 10:34 Laatst bijgewerkt: 28-12-2015 | 10:34

Nu FC Twente juist tijdens het vijftigjarig bestaan hoofd en knip niet vrij heeft voor een verbroederend feest kwam er een sympathieke actie vanuit een drietal fans. Met veel passie en plakband organiseerden de theatermakers Thijs Kemperink, Andre Manuel en Laurens ten Den met hulp van
Helligen Hendrik (Bert Eeftink) de komische `Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue'. TV Oost zendt een samenvatting uit op vrijdag 1 januari om 20.20 en 21.20 uur.

Vrolijk variete

De revue wordt een vrolijk variete voor jong en oud met allerlei zinnige en onzinnige herinneringen. Een overzicht van 50 jaar clubhistorie. Hilarisch en roerend. Met hoogte- en andere punten, fictie en feitjes, weetjes en had-ik-niet-hoeven-te-weetjes. En om te zorgen dat de mannen met beide
benen op de grond blijven heeft zich nog een seizoenkaarthouder gemeld: Helligen Hendrik. De wel bekende nuchtere theatermaker die de drie tot de orde gaat roepen als hem dat goeddunkt (ook als hem dat niet goeddunkt).

Er wordt teruggeblikt op herkenbare situaties, geschiedenis al dan niet met een komische inslag. Voor, tijdens en na de voorstelling worden markante historische beelden geprojecteerd.

TV Oost zendt een samenvatting van de Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue uit op vrijdag 1 januari 2016. De eerste helft om 20.20 en de tweede helft om 21.20 uur. Om 22.20 en 23.20 uur zie je een herhaling.

De Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue
De Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue Foto: Facebook Grote FC Twente Jubileum Crisis Revue
verberg media