Marktdag waterschappen Oost Nederland - Waterschap Vallei en Veluwe


Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen de waterschappen? En wilt u op hoogte blijven van de investeringsagenda van de waterschappen en hun manier van aanbesteden? Kom dan op donderdag 21 januari 2016 naar de Marktdag Waterschappen Oost Nederland. We nodigen vakgenoten hiervoor
graag uit.

Het thema van deze bijeenkomst is de relatie tussen waterschappen en hun opdrachtnemers. Belangrijk daarbij is dat `meer begrip en vertrouwen leidt tot betere samenwerking'. Betere samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer leidt tot een hogere klantwaarde en een goed rendement. Dus:
kennis opdoen, kennis delen en kennismaken.

Wanneer: donderdag 21 januari 2016 van 13.00-17.30 uur
Waar: Dokter van Deenweg 186-208, 8025 BM Zwolle

Ieder waterschap heeft tijdens de marktdag een marktkraam waar u informatie kunt krijgen en contacten kunt leggen. Kortom, een aantrekkelijk programma dat u niet wilt missen!

Aanmelden

Deelname aan de Marktdag is gratis. U kunt zich tot 15 januari 2015 aanmelden via www.wsrl.nl/marktdag onder vermelding organisatie, naam, e-mailadres en de voorkeur voor twee workshops. Informatie over de workshops vindt u bij het aanmeldformulier.

Namens de organiserende partijen:

organiserende partijen1