Getuigen gezocht steekincident Amstel


Getuigen gezocht steekincident Amstel

Laatste update:
28-12-2015 | 11:53

Amsterdam - In de vroege ochtend van 27 december zijn twee personen gewond geraakt bij een steekincident. De recherche is op zoek naar getuigen.

Aan de Amstel raakten om 6.00 uur op zondagmorgen twee mannen (19 en 27 uit Amsterdam) gewond bij een steekincident. De twee stonden na het uitgaan aan de Amstel ter hoogte van de Halvemaansteeg toen zij werden belaagd door twee mannen. Ze raakten hierbij allebei gewond, de belagers gingen er
vandoor. Een van de slachtoffers sprak even verderop een politieagent aan en korte tijd later kon een verdachte (29) worden aangehouden. De andere verdachte wist te ontkomen. De aanleiding is vooralsnog onbekend.

Een van de slachtoffers heeft inmiddels aangifte gedaan en maakt het relatief goed, de ander ligt nog in het ziekenhuis met zware verwondingen aan zijn gezicht.



Getuigen gezocht

De recherche is op zoek naar getuigen van dit incident. Vlak voor het incident sprak een van de slachtoffers met een snorder. Hij is mogelijk een belangrijke getuige met wie de politie dan ook graag in contact komt. Mensen met informatie kunnen bellen via 0900-8844.