Duurzame Dates 2016


maandag 28 december 2015

Heeft u een goed idee om samen met uw buurt of dorp Drenthe duurzamer te maken? Wilt u duurzamer ondernemen? Kom dan op donderdag 14 april 2016 naar de Duurzame Dates Drenthe!

Voor de vierde keer organiseren IVN, provincie Drenthe en de Kamer van Koophandel dit evenement in het provinciehuis in Assen. Op de "Dateplaza" ontmoeten bedrijven, scholen, overheden en particulieren elkaar rondom het thema duurzaamheid.

In het zonnetje

De Duurzame Dates hebben als doel om deelnemers met duurzame innovatieve oplossingen op provinciaal niveau in het zonnetje te zetten en tijdens de Duurzame Dates te koppelen aan experts. Hier ontstaan verrassende samenwerkingsverbanden om kansrijke duurzame initiatieven en ideeen uit de
samenleving tot een succes te maken.

Ook voor scholen en particulieren

Een deskundige jury, onder leiding van gedeputeerde duurzaamheid en energie, Tjisse Stelpstra, maakt het Duurzaamste Bedrijf van Drenthe 2016 bekend. Naast een prijs voor Duurzaamste bedrijf, is er ook een prijs voor het duurzaamste initiatief of idee van Drenthe beschikbaar. Ook scholen en
particulieren kunnen hieraan meedoen. De Duurzame Dates is zodoende voor elk initiatief of idee een ideaal podium om een duurzaam signaal af te geven aan de politiek. Kortom: deze dates mag u niet missen!

Inschrijven

U kunt zich als deelnemer of bezoeker tot 29 februari 2016 inschrijven op www.drenthe.nl/duurzamedates. Op deze website vindt u ook uitgebreide informatie over Duurzame Dates en de criteria om mee te doen.