Heeft u uw parkeervergunning al verlengd?


maandag 28 december 2015

Heeft u een parkeerontheffing voor het centrum van Coevorden? Dan is deze geldig tot 1 januari 2016. Als u wilt blijven parkeren in de parkeerschijfzone moet u uw parkeerontheffing verlengen.

In 2014 is de parkeerschijfzone (inclusief blauwe zone) ingesteld voor een deel van het centrum van Coevorden. Dit houdt in dat u hier maximaal twee uur mag parkeren en gebruik moet maken van een parkeerschijf. Deze beperking geldt alleen op werkdagen, van 09.00 tot 18.00 uur. 's Avonds, op
koopavond en zaterdag kunt u wel langer dan twee uur parkeren op alle parkeerplaatsen in het centrum van Coevorden. Bewoners die aan de blauwe zone wonen, kunnen in aanmerking komen voor een parkeerontheffing.

Parkeerontheffing verlengen

De parkeerontheffingen die in 2014 zijn afgegeven verlopen op 31 december 2015. Dat betekent dat u, als u gebruik wilt blijven maken van de ontheffing, opnieuw een parkeerontheffing moet aanvragen. Deze is dan geldig tot en met 31 december 2016.

Heeft u nog niet verlengd? Doe dat dan alsnog. U kunt het aanvraagformulier downloaden of ophalen bij het Klantcontactcentrum in het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden.