Extrema Outdoor komt terug met legendarische DJ's van het eerste uur

maandag 28 december 2015 03:00 Binnenland

Dit is een origineel bericht van Extrema Outdoor BV

Embargo tot 28-12-2015, 5.00 uur

Eindhoven, 28-12-2015

Dimitri, een van de pioniers van elektronische muziek in Nederland, komt samen met Benny Rodrigues en Victor Coral naar Extrema Outdoor 2016. De DJ's zijn de eerste namen van de Back to Love Stage. Tevens maakt de organisatie bekend dat de kaartverkoop vandaag om 11.00 uur weer geopend wordt. De eerste Early Bird Tickets raakten binnen een week uitverkocht.

Onlangs maakte Extrema Outdoor het podium Carl Cox and Friends bekend, vandaag wordt daar de Back to Love Stage aan toegevoegd. Een podium met DJ-helden van het eerste uur. De Back to Love Stage werd door het publiek verkozen tot een van de favoriete podia van Extrema Outdoor 2015. Na veelvuldig verzoek heeft de organisatie besloten het podium jaarlijks terug te laten keren met telkens weer verrassende namen van weleer.

Eerste drie DJ's bekend

Dimitri, Benny Rodrigues en Victor Coral sluiten aan bij Carl Cox and Friends en zijn daarmee de eerste drie namen van de Back to Love Stage. Dimitri startte zijn eindeloze carriere in 1988. Als huis-dj van het legendarische RoXY in Amsterdam was hij een voorvechter van elektronische dansmuziek in Nederland. De Amsterdammer stond in 1997 voor het eerst op Extrema Outdoor. Nu - bijna twintig jaar later - verwelkomt de Brabantse organisatie de legendarische DJ wederom.

Een ander bekend gezicht is house-legende Benny Rodrigues. Hij draaide jaar in jaar uit voor duizenden mensen op het populaire Future Funk podium van het Brabantse festival. Daarnaast was hij vast gezicht op de feesten die Extrema op Ibiza gaf. De Rotterdammer met Portugese roots brengt house en techno in de breedste zin van beide woorden.

De laatste artiest is er een uit Eindhovense keuken: Victor Coral. De DJ begon zijn loopbaan op Stratumseind in Eindhoven en is nog steeds een favoriet van menig inwoner van de Lichtstad. Coral brengt zwoele house en staat garant voor een hoog feestgehalte. Eind maart - bij de bekendmaking van het volledige programma - worden de andere namen van de Back to Love Stage aangekondigd.

Kaartverkoop weer open

Na de bekendmaking van Carl Cox and Friends liep het hard met de kaartverkoop. De eerste Early Bird Tickets raakten binnen een week uitverkocht. Vanaf vandaag 11.00 uur gaan de kaarten weer in de verkoop. Bij elke bekendmaking worden de tickets voor Extrema Outdoor iets duurder. In deze tweede fase kosten reguliere kaarten 39 euro en Comfort Tickets 69 euro. Deze prijzen stijgen gestaag tot respectievelijk 50 euro en 80 euro zodra de volledige line-up bekend is.

In totaal programmeert Extrema Outdoor vijf grote muziekarea's. Buiten deze vijf area's is er ook voldoende te beleven. Funtainment met en zonder muziek, theater, performance, loungen aan het een kilometer lange zandstrand en heerlijk eten en drinken zorgen ervoor dat de bezoeker niets tekort komt. Extrema Outdoor vindt plaats op zaterdag 9 juli 2016 aan recreatiestrand Aquabest, nabij Eindhoven.

Artiesten en stages tot nu toe bekend:

Carl Cox and Friends: met als afsluiter Carl Cox

Back to Love Stage: met Dimitri, Benny Rodrigues en Victor Coral

Verkoop 2nd Stage Early Bird Tickets start vandaag om 11.00 uur

Regular: 39 euro

Comfort: 69 euro

Ticketprijzen vanaf 23 maart

Regular: 50 euro

Comfort: 80 euro

*

*

*

*