Burgemeester zet dierenasiel in het zonnetje bij nieuwjaarsreceptie


Laatste update: 29 december 2015.

Op maandag 4 januari vindt de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners uit onze gemeente plaats. Tijdens de receptie zet burgemeester Van den Bosch, net als voorgaande jaren, een bijzondere organisatie uit onze gemeente in het zonnetje. Dit jaar is dat het dierenasiel in Bruchem.

De burgemeester, wethouders en raadsleden verwelkomen u graag om samen het glas te heffen op 2016. De nieuwjaarsreceptie begint om 19.30 uur in het Stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

Dierenasiel in het zonnetje

Vorig zette de burgemeester Bakkerij Verba uit Brakel in het zonnetje. Dit jaar koos hij, als groot dierenvriend, voor Dierenopvangtehuis De Bommelerwaard in Bruchem. Elk jaar vangen zij honden en katten op die particulieren, politie, dierenartsen of de dierenambulance binnen brengen.
Daarnaast vangen ze ook afstandsdieren op. Dit zijn honden en katten die niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Als blijk van waardering overhandigt de burgemeester een mand met lekkers voor de honden en katten aan Wilma de Joode, beheerder van het dierenopvangtehuis Bommelerwaard. Ook heeft
hij nog een leuke verassing voor het dierenasiel in petto.