Tijdelijke verkeersmaatregel


Burgemeester en wethouders van de gemeente Sluis maken bekend dat zij een tijdelijke verkeersmaatregelen (wegafsluitingen en omleidingen) nemen in verband met werkzaamheden door de Combinatie BAM Infra BV nabij het Gemaal voor het weggedeelte Kanaalweg-Boulevard de Wielingen te Cadzand-bad. De
maatregelen gelden voor de periode vanaf 6 januari 2016 tot en met eind maart 2016.

De verkeersmaatregel wordt ingesteld in het belang van het waarborgen van de doorstroming van het verkeer en de instandhouding van de weg.



De verkeersmaatregel wordt uitgevoerd door het plaatsen van geleidehekken en verkeersborden volgens model C-01 (geslotenverklaring) van Bijlage I van het R.V.V.-1990 en het instellen van wegomleidingen met gele bebording, zoals aangegeven op de situatieschets. Aan de uitvoering zijn
voorwaarden gesteld. Het weg/werkvak moet verlicht blijven/worden en de aannemer moet de directe omgeving van het werkvak informeren.



Deze bekendmaking inclusief de situatietekening liggen met ingang van 30 december 2015 gedurende drie weken ter inzage in het Klanten Contact Centrum (KCC), Nieuwstraat 22 te Oostburg. De stukken zijn tijdens de openingstijden in te zien. De stukken staan ook vermeld op www.gemeentesluis.nl.



Oostburg, 30 december 2015



Te downloaden:

* Situatietekening