STIP wordt Informatie033


29 december 2015De STIP's, de informatiepunten in de buurt, gaan stoppen. Vanaf het nieuwe jaar kunt u terecht bij Informatie033. In deze informatiewinkel ondersteunen vrijwilligers inwoners van Amersfoort met vragen op het gebied van wonen, welzijn, zorg, financien, vrijwilligerswerk en
vrijetijdsbesteding. Vanaf 4 januari bent u van harte welkom.
Logo Informatie 033

Voor informatie en advies kunt u in 2016 terecht op de vertrouwde adressen:

* Informatie033 Kruiskamp Neptunusplein 66-K (naast de Jumbo)
* Informatie033 Soesterkwartier Noorderwierweg 131 (in de Emmauskerk)
* Informatie033 Hoogland Engweg 7 (in de Neng)

Al deze locaties zijn geopend op maandag tot en met donderdag tussen 09.00-13.00 uur. Locatie Kruiskamp is woensdagmiddag ook open van 13.00-17.00 uur.

Daarnaast zijn er spreekuren bij u in de buurt. Een overzicht hiervan met openingstijden vindt u op de website www.informatie033.nl.

Hergebruik

De waardevolle kennis en ervaring die is opgedaan in de STIP's, wordt meegenomen in deze nieuwe en tijdelijke situatie. De gemeente Amersfoort heeft maatschappelijke organisaties uit de stad gevraagd om te zorgen, dat u een plek heeft waar u informatie en advies kunt vragen. De organisaties
zoeken in 2016 daarvoor de beste oplossing. Stichting Ravelijn zet in de tussentijd de functie voort in de vorm van Informatie033.

De inrichting van de STIP's en de informatiemiddelen worden zoveel mogelijk hergebruikt. Daardoor blijven de kosten voor deze verandering laag.

Facebook Twitter LinkedIn NuJij Email