Voorkom een boete, vraag op tijd uw parkeervergunning aan


Gepubliceerd op: 29 december 2015

ParkeerboeteWij willen u erop attent maken dat u op tijd in het bezit dient te zijn van een parkeervergunning 2016. In de eerste week van januari zal de gemeente namelijk al gaan handhaven in de belanghebbende gebieden. Als u dan geen geldige parkeervergunning heeft, loopt u het risico een
parkeerboete te krijgen. .

Aanvragen

U kunt een parkeervergunning digitaal aanvragen met DigiD of langs komen op het stadhuis, u kunt hiervoor ook een afspraak maken. Houd er rekening mee dat wanneer u digitaal een parkeervergunning aanvraagt de verwerkingstijd 5 werkdagen is.

De balies Burgerzaken zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 14.00 uur en donderdagavond van 17.00 tot 19.00 uur. De avondopenstelling is in de laatste twee weken van december op woensdag 23 en woensdag 30 december. Kerstavond en oudejaarsdag is het stadhuis geopend tot 14.00
uur.

Zie ook

* Aanvraag Parkeervergunning belanghebbende 2016

Met dit formulier kunt u een parkeervergunning belanghebbende 2016 aanvragen. Voor het invullen van het formulier dient u naar beneden te scrollen.

U kunt alleen een parkeervergunning 2016 aanvragen indien u:

* Aanvraag dagdeelvergunning parkeren 2016

Met dit formulier kunt u een dagdeelvergunning voor het parkeren in het belanghebbendengebied in 2016 aanvragen. Dit kan alleen als u woonachtig bent in het belanghebbendengebied.

De vergunning is bedoeld voor bezoekers van bewoners: U hoeft dus niet zelf een auto te hebben.

Per adres kunt maximaal 100 dagdeelvergunningen per kalenderjaar aanvragen.

De kosten van een dagdeelvergunning zijn 0,95 euro per stuk, met dit formulier kunt u per keer 20 dagdeelvergunningen aanvragen (totaal 19,00 euro).

* Deel Voorkom een boete, vraag op tijd uw parkeervergunning aan op Facebook
* Twitter