Aanhouding na uitzending Team West


Aanhouding na uitzending Team West

Laatste update:
29-12-2015 | 15:25

Den Haag - Politieagenten hielden zondag 27 december in een politiebureau een 25-jarige Hagenaar aan voor zware mishandeling. In het opsporingsprogramma Team West waren eerder beelden van deze verdachte vertoond. De verdachte zat al vast voor een andere zware mishandeling.

Op vrijdagochtend 20 november werd een 44-jarige Hagenaar zwaar mishandeld voor de ingang van een cafe aan de Zoutkeetsingel. Het slachtoffer kreeg een discussie met een man die een telefoongesprek voerde. De Hagenaar kreeg een vuistslag in het gezicht en een aantal schoppen toen hij op de
grond lag. Door de mishandeling hield hij meerdere kneuzingen in zijn gezicht, vijf breuken rond zijn ogen en een gebroken neus over.



Team West

In een uitzending van Team West werd op dinsdag 22 december aandacht voor deze zaak gevraagd. In de week na de uitzending kwamen enkele meldingen bij Meld Misdaad Anoniem binnen. Uit een vervolg onderzoek van de recherche werd de identiteit van de verdachte vastgesteld. De verdachte, een
25-jarige Hagenaar, bleek voor een zware mishandeling in de vroege ochtend van 25 december vast te zitten. Om 02.40 uur mishandelde hij op de Melis Stokelaan een 39-jarige Hagenaar. De man raakte zwaargewond aan zijn been en moet vermoedelijk een jaar revalideren.