Run2Day nieuwe hoofdsponsor 30 km Groet uit Schoorl Run

Persbericht

Alkmaar, 29 december 2015

Run2Day nieuwe hoofdsponsor 30 km Groet uit Schoorl Run

Vanaf heden is Run2Day sponsor van het hardloopevenement Groet uit Schoorl Run. De hardloopketen verbindt zich als hoofdsponsor aan de 30 km en breidt daarbij de samenwerking met organisator Le Champion uit.

De 39e editie van de Groet uit Schoorl Run vindt plaats op zondag 14 februari. Dit jaar worden er 8.500 hardlopers aan de start verwacht. Het evenement is zeer geliefd bij veel professionele en recreatieve lopers, met de afstanden Mizuno 10 km, Mizuno 21,1 km, Run2Day 30 km en het NK 10 km. De Run2Day 30 km is een ideale voorbereidingsafstand voor een voorjaarsmarathon. Het parcours door het schitterende bos en duingebied van Staatsbosbeheer maakt het evenement uniek. Inschrijven is nog mogelijk tot 25 januari via www.groetuitschoorl.nl.

Jeroen Zeinstra van Run2Day is enthousiast over de samenwerking: “Run2Day heeft met de Groet uit Schoorl Run gemeen dat we de loper centraal willen stellen. Of je nu traint voor een 10 km of een hele marathon, in Groet kun je je voorbereiden of je doel behalen. Onze mensen in alle winkels en van Run2Day.nl staan klaar om je verder te helpen door middel van deskundig advies over trainingen en natuurlijk producten. Hardlopen begint bij Run2Day!” “Wij zijn trots dat een betrouwbare partner als Run2Day zich nu ook, naast de Dam tot Damloop en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run, heeft verbonden aan de Groet uit Schoorl Run.” aldus Cees Pronk, manager events bij Le Champion.

Over Run2Day

De 25 hardloopwinkels van Run2Day adviseren hardlopers van alle niveaus. Aan de hand van een uitgebreide video-analyse van jouw persoonlijke hardloopstijl helpen de ervaren hardloopadviseurs van Run2Day je bij je keuze voor de juiste hardloopschoenen. Run2Day heeft een grote collectie functionele en modieuze running kleding. Ook voor trainingstips, blessurepreventie en ander hardloopadvies kun je terecht bij Run2Day. Meer informatie: www.run2day.nl.