Man gewond na mishandeling in woning


Man gewond na mishandeling in woning

Laatste update:
31-12-2015 | 10:28

Woordvoering:
Oost-Nederland

Apeldoorn - Bij een mishandeling in een woning aan de Pieter de Hoochlaan is in de nacht van woensdag op donderdag een 30-jarige man gewond geraakt. De politie kon even later twee verdachten aanhouden.

Bij het slachtoffer werd aangebeld door een man die het slachtoffer kent uit de buurt. Terwijl hij deze bezoeker binnen liet, kwam een tweede man de woning binnen. Volgens het slachtoffer ontstond direct daarop een worsteling waarbij het slachtoffer snijwonden aan zijn hoofd opliep. De twee
mannen gingen er daarna vandoor in een auto. Van de twee mannen werd direct een signalement doorgegeven. Het slachtoffer moest in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

Aanhoudingen

Korte tijd later kwam een melding binnen dat in een woning aan de Emmalaan een man zat die gewond was aan zijn hand. Toen agenten bij deze woning kwamen, kregen ze een onduidelijk verhaal te horen van twee mannen. Deze mannen voldeden aan het signalement dat naar aanleiding van de mishandeling
was doorgegeven.
Deze twee mannen zijn vervolgens aangehouden. Het betreft een 20-jarige man uit Amersfoort en een 19-jarige Apeldoorner. De politie onderzoekt wat zich in de woning aan de Pieter de Hoochlaan heeft afgespeeld en wat de achtergrond van de mishandeling is.

2015640122