Erfpachtovereenkomst Het Run getekend


Stichting N-Joy en de gemeente Heusden hebben donderdag 31 december jl. de erfpachtovereenkomst voor zwembad Het Run ondertekend. Daarmee zijn beide partijen een langdurige samenwerking aangegaan en gaat het openluchtzwembad in Drunen ook komende seizoen open.

Het was de bedoeling dat beide partijen woensdag 30 december jl. hun handtekening onder de overeenkomst zouden zetten. Maar op het laatste moment gaf het bestuur van de stichting N-Joy aan nog behoefte te hebben aan een toelichting op onderdelen van de overeenkomst en daarom nog niet over te
kunnen gaan tot ondertekening. Na overleg hierover met de gemeente op donderdagochtend, besloot de stichting alsnog haar handtekening onder de erfpachtovereenkomst te zetten.

Blij

Wethouder Kees van Bokhoven is blij met het resultaat. "Het leek even spannend te worden, maar gelukkig zijn we eruit gekomen en is de toekomst van Het Run voor jaren verzekerd. Iedereen met een zwemhart kan dus ook de komende jaren in Drunen terecht."

N-Joy en de gemeente hebben een erfpachtovereenkomst voor vijftien jaar gesloten. Daarnaast heeft de gemeenteraad op 20 december jl. besloten dat de gemeente het groot onderhoud van de machinekamer en de zwembaden voor haar rekening neemt en dat N-Joy ter overbrugging een lening van maximaal
100.000 euro krijgt.