Getuigenoproep aanrijding tussen twee scooters


Getuigenoproep aanrijding tussen twee scooters

Laatste update:
04-01-2016 | 15:17

Leusden - Dinsdagavond 12 december 2015 raakten twee scooterrijders gewond bij een aanrijding. Het gaat om een 30-jarige vrouw en een 31-jarige man uit Soest . De politie onderzoekt het ongeval en is op zoek naar een specifieke getuige die het slachtoffer eerste hulp heeft verleend.

Rond 18.05 uur reden beide scooters over de Dodeweg toen zij frontaal met elkaar in botsing kwamen. Beide slachtoffers werden overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het ongeval kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De 30-jarige vrouw is inmiddels weer thuis. Het 31-jarige slachtoffer is er
ernstiger aan toe, maar zijn toestand is als stabiel. Veel getuigen zijn al gehoord, echter is de politie nog steeds op zoek naar een specifieke getuige. Het betreft een man die de slachtoffers eerste hulp heeft verleend en daarna weer is vertrokken.



Getuigen gezocht

Bent u de man die eerste hulp verleend heeft, dan wil de politie graag met u spreken. Ook andere getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, kunnen zich melden via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar 0800-7000.