Dit zijn de genomineerden voor de Overijsselse Sportverkiezingen 2015


maandag 4 januari 2016 | 16:19 Laatst bijgewerkt: 4-1-2016 | 16:19

Het sportjaar 2015 is voorbij, tijd om de beste Overijsselse sportvrouw, sportman en sportploeg van het jaar te kiezen... Breng nu je stem uit op de beste sporters van Overijssel. Stemmen kan tot en met 16 januari op www.rtvoost.nl/sportverkiezing. Op zondag 17 januari worden de sportman,
sportvrouw en sportploeg 2015 bekendgemaakt tijdens de Overijsselse Sportverkiezingen 2015. De uitreiking is via een livestream op rtvoost.nl te volgen.

Genomineerden

Sportvrouw:

Anna van der Breggen (Hasselt) - Wielrennen
Sanne Wevers (Oldenzaal) - Turnen
Lieke Wevers (Oldenzaal) - Turnen
Kirsten Wild (Zwolle) - Wielrennen

Sportman:
Jeroen Dubbeldam (Weerselo) - Paardensport
Niek Kimman (Lutten) - BMX
Jeffrey Hoogland (Nijverdal) - Baanwielrennen

Sportploeg:
FC Twente Vrouwen (Enschede) - Voetbal
Sercodak Dalfsen (Dalfsen) - Handbal
Landstede Volleybal (Zwolle) - Volleybal

De stemmen van het publiek bepalen voor 50% de uitslag. Een deskundige jury met oud-sporters en sportjournalisten bepaalt de andere 50% van de uitslag.

De winnaars van de Overijsselse Sportverkiezingen 2015 worden bekend gemaakt tijdens een besloten bijeenkomst op zondag 17 januari in de studio van RTV Oost. Tijdens deze feestelijke bijeenkomst met vele coryfeeen uit de Overijsselse sportwereld zullen naast de prijzen voor beste sporters ook
de `Jaap Stam Award 2015' (Overijssel-promotie), de prijzen voor de Overijsselse amateurclub en de Overijsselse Sportvrijwilliger van het jaar en de `Hennie Kuiper Talententrofee' worden uitgereikt.

De Overijsselse Sportverkiezingen worden georganiseerd door Boom Regionale Uitgevers en RTV Oost. De prijs van 1000 euro voor de Overijsselse Amateurclub 2015 wordt beschikbaar gesteld door de Provincie Overijssel.

Meer lezen over:

* Overijsselse Sportverkiezingen

Overijsselse Sportverkiezingen
Overijsselse Sportverkiezingen Foto: RTV Oost
verberg media