Wethouder Van der Meulen bezoekt De Strunery in Stiens


07 januari 2016
[IMG]

Een kleurrijk schilderij? Een brocante kastje, een brocante speelgoedbeer of toch die brocante dokterstas? Streekproducten, glutenvrije of biologische producten? Nieuwe sokken voor een zacht prijsje? Allemaal te vinden in De Strunery aan de Langebuorren in Stiens.

Initiatiefneemster Linda Hendrix leidt trots wethouder Van der Meulen rond langs de kramen en de smaakvol ingerichte shop-in-shops. Anneke en Titia zitten met hun winkeltjes precies tegenover elkaar en verkopen brocante meubeltjes en interieuraccessoires. Ze hebben elk hun eigen stijl. In het
winkeltje van Ilona is eigenzinnige kleding te koop. Bezoekers kunnen afrekenen bij de kassa van Jolanda en nog even een praatje maken.

Achterin de winkel is een heus supermarktje met streekproducten en Friese souvenirs en verse zuivel. Linda: 'De zaken gaan heel erg goed! Vooral de wolafdeling is een publiekstrekker. We organiseren regelmatig een breicafe! Er is hier de hele dag door veel aanloop en op vrijdag en zaterdag is
het echt druk met winkelend publiek. We zijn een hecht team en willen met elkaar iets moois opbouwen. We besteden allemaal veel zorg aan onze kramen en shop-in-shops. Het aanbod is elke week weer anders en we geven onze klanten veel persoonlijke aandacht. Daardoor is het hier echt gezellig.
Sommigen komen hier dagelijks, zo gezellig vinden ze het hier!'

Actueel

* januari 2016
* december 2015
* november 2015
* oktober 2015
* september 2015
* augustus 2015
* juli 2015
* juni 2015
* mei 2015
* april 2015
* maart 2015