Bewonersbrief werkzaamheden Hark-, Spade-, Schoffelstraat


Lees voor
7 januari 2016

Onderstaande bewonersbrief is bezorgd bij de bewoners van Harkstraat 1 /m 92, Spadestraat 1 t/m 75 en Schoffelstraat 1 t/m 52:

Onderwerp: werkzaamheden Hark-, Spade-, Schoffelstraat

Beste bewoner,

In maart is het Definitieve Ontwerp van de buitenruimte vastgesteld met een deel van de Placemakers*. In juni zijn de werkzaamheden gestart en op dit moment is het werk voor het overgrote deel klaar. Graag nodigen we u uit om op donderdag 14 januari samen het resultaat te bekijken.

Evaluatieavond

Het is de bedoeling om met de bewoners per straat een schouw te doen. Daarbij horen we graag van u of u tevreden bent over de uitvoering van het ontwerp. Ook kunt u eventuele knel- of verbeterpunten aangeven. Dat geldt ook voor de manier waarop wij dit traject samen met u hebben ingevuld.
Eventuele knel-of verbeterpunten leiden niet automatisch tot aanpassingen en deze kunnen alleen kleinschalig zijn.
De schouw is 's avonds, zodat de meeste mensen kunnen deelnemen. In het donker is de nieuwe inrichting wel moeilijk te beoordelen. We adviseren u daarom vooraf bij daglicht zelf even een rondje door de straat te maken, opmerkingen te noteren en die tijdens de schouw te melden.

Programma

18.30 uur Spadestraat (verzamelen t.h.v. nr. 1)
19.30 uur Schoffelstraat (verzamelen t.h.v. nr. 12)
20.30 uur Harkstraat (verzamelen t.h.v. nr. 12)

Vragen

Heeft u vooraf vragen? Neem dan contact op met Misja Horsthuis (wijkmanager Purmer-Noord) of Martijn Groot (projectleider) via telefoonnummer (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet,

Martijn Groot
Projectleider

* Deelnemende bewoners uit de Hark-, Spade- en Schoffelstraat, de Wijkkerngroep Purmer-Noord, Intermaris, Clup Welzijn en de gemeente. JSO Expertisecentrum voor jeugd, samenleving en ontwikkeling helpt ons hierbij.