DroomParken vernieuwt online presentatie

DroomParken vernieuwt online presentatie

Aan het begin van een nieuw vakantiejaar heeft DroomParken opnieuw haar volledige online presentatie aangepast en vernieuwd. Op de vernieuwde websites van DroomParken is gekozen voor veel filmbeelden, waarmee de bezoeker een aansprekende sfeerimpressie krijgt van de verschillende DroomParken.

Marco Budding, manager Marketing & Sales van DroomParken: "Bij DroomParken staan we voor uitmuntende kwaliteit en een perfecte uitstraling van onze parken en vakantiewoningen. Daar hoort wat ons betreft ook een innovatieve en vooruitstrevende online presentatie bij. Voor zowel onze verkoopwoningen als de verhuurorganisatie draagt deze nieuwe site opnieuw bij aan een zeer gezond rendement en een hoge verhuuropbrengst.*

De presentatie van woningen in het verkoopaanbod is visueel met uitgebreide foto-rapportages per woning. Daarnaast is voor het aanbod van verhuuraccommodaties opnieuw gekozen voor het integreren van een snel een eenvoudig boekingssysteem, waarmee de vakantieganger in een oogopslag een indruk heeft van de beschikbare vakantiewoningen en de bijbehorende prijs. Ook lastminute-aanbiedingen staan prominent op de site.

Tot slot is er ook een vernieuwend vakantiemagazine samengesteld, dat genteresseerden via de website kunnen aanvragen. Het *DroomMagazine* is een inspiratiebron voor de invulling van vakanties op een van de 11 DroomParken.

Link: http://droomparken.nl/